fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 10 НОЕМВРИ, ВТОРНИК

финанси

В полунощ на 10-ти срещу 11-ти ноември Меркурий се завръща в Скорпион. Много подходящ момент планетата на комуникацията да се завърне отново в знака, който управлява мистериите, тайните и зоната на здрача.

Припомняме, че Меркурий беше ретрограден и така той за кратко се беше „върнал“ към Везните.

Днес и утре голяма част от планетите се намират във финансови знаци. Слънцето и Меркурий са в Скорпион – знакът на таксите, данъците,чуждите ресурси, наследствата и кредитите.

Юпитер в Плутон вървят към точен съвпад,известен още като аспектът на милионера! Венера е във Везни – отново доста силна финансова позиция. Луната в Дева пък дава желание да вкараме нещата и документите в ред!

документи

Ето защо тези 2 дни много хора ще се завръщат към теми, свързани с теглене на кредит и уреждане на финансови документи.С такива аспекти и много повече хора ще бъдат ориентирани към по-големи,например жилищни или бизнес кредити.

Тези 2 дни ще бъдат доста натоварени за уреждане на наследства и счетоводни документи. Също за преразпределения на общи финанси след решения за разводи и раздели.

Хората, които имат по-спокоен лайфстайл, могат да използват енергията да подредят финансовите си документи и да разчистят малко сметки. Дори и буквално да изхвърлите стари сметки, ако държите такива. Също, ако имате възможност и необходимост, тези дни са подходящи да направите изчисления и план за предсрочно погасяване на кредит.

Темата с грижите за здравето остава актуална и днес, когато Слънцето в Скорпион и Нептун в Риби са в точен хармоничен аспект. Луната също е в Дева.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар