Новолунието е онзи магичен момент от месеца, в който пишем желанията си за следващия.

Често получавам въпроси „Как напиша желанията си, за да се сбъднат с лекота?“, „Мога ли да напиша желанията си на следващия ден?“, „После какво да правя с тях?“.

Тук ще се опитам да отговоря на всички ваши въпроси, които срещам ежедневно.


Всеки месец Новолунието настъпва по различно време. Енергията е най-силна в първите 8ч. Това е времемето, в което да напишем своите желания за следващия лунен месец (около 29 дни).

Но да предположим, че в този момент сме тъжни, уморени, затрупани с работа или просто се разсейваме и изпускаме момента. Това често се случва.

Когато ние сме апатични или депресивни, вибрацията ни е по-ниска. Следователно това не е най-добрият момент за писане на желания, дори да сме улучили минутата, в която настъпва Новолунието..

Дългогодишната ми практика показва, че дори и да напишем желанията си в първите 48 часа няма нищо фатално.

По-важно е да пишем в момент, в който енергията ни е най-силна. Някои хора са сови и са изпълнени с енергия вечер, други са като чучулиги и се чувстват най-активни с изгрева на слънцето. Това зависи от вашия хронотип.


Важно е да пишем в сегашно време, все едно вече са факт. Например : „Благодарен/а съм, че срещнах новия си партньор, който е свободен и любящ и живее в същия град. Заедно живеем в мир, разбирателство и изграждаме стабилни и дъготрайни отношения.“

Бъдете максимално конкретни и детайлни в описанията. Нека всяко едно от желанията ви започва с енергията на благодарността.

Пишете само желания за себе си. Не можем да пожелаваме за друг човек. Ако сте необвързани, не си пожелавайте конкретен човек. Това може да не е най-подходящият човек за вас, независимо емоциите ви към момента. Пожалавайте си да споделяте взаимна любов и хармония. Доверете се, че Вселената е мъдра и знае най-добре какво е най-благоприятно за вас.

Пишете не повече от 10 желания. Дори и да са по-малко, това не е фатално. Важното е да имате фокус и да не разпилявате енергията си през следващия месец.

Избягвайте отрицателните частици „не“ и „няма“ и наблягайте на думи с висока вибрация като изобилие,; любов; партньорство (не половинка); хармония и т.н.


Едно от най-големите ми сбъднати желания на Новолуние беше да си имам собствена астро рубрика. Мечтаех за това още когато бях първи курс студентка по журналистика, а астрологията все още беше само мое хоби.

В началото на лятото 2017 реших, че искам собствена астро рубрика точно в предаването „Всеки следобед с Криси“. Много харесвах водещата Кристиана Стефанова като енергия, макар никога да не я бях виждала на живо. Не знаех как ще стане и започнах всеки месец да си пожелавам рубрика в нейното предаване.

На 3-тия месец тя ми писа да ме покани в предаването си като гост. Оказа се, че една от най-добрите й приятелки – Вики следи страницата ми и е започнала да й праща мои видеа.

Това се случи на 3-тия месец след като писах желанията си. Когато наистина искаме нещо и то е подходящо за нас, Вселената намира неведоми пътища към желанията ни.

 

  • Вяратa

Ако вие се съмнявате с желанията си още докато ги пишете, по-добре не го правете. Напишете желанията си собственоръчно и старомодно с лист и химикал. Не е достаъъчно просто да мислим, че искаме нещо (хвърчащите мисли са енергията на въздуха), необходимо е и да го напишем (материализиране; енергията на земята).

  • Съхранението

Никъде не съм открила информация точно как да съхраняваме желанията си. Тук няма специална техника, но е важно да ги запазим и по възможност препрочитаме няколко пъти по време на месеца.

  • Вибрацията

Ясно е, че колкото по-висока е вашата вибрация, толкова по-лесно материализирате своите мечти и ги превръщате в ясни цели. Животът във висока вибрация изисква всекидневна работа върху себе си и самонаблюдение.

Тази част е за желанията, които не се сбъдват. Освен, че не е настъпил подходящият момент, е възможно желанието ни да не е платено. Това означава, че все още не сме положили достатъчно усилия , за да постигнем своите цели.

Осъзнавам, че все повече хора са мързеливи и чакат готова рецепта как да подредят живота си без усилия. Съжалявам, че ви разочаровам, но така космична рецепта няма.

За да разберете повече, продължавам с една притча за „Магазина на мечтите“, написана от неизвестен автор.

„Имало някога един магазин. Той се намирал на края на Вселената. Преди много години един ураган бил отвял табелата му, но всеки човек знаел, че в там се продавало не какво да е, а желания.

Магазинът бил огромен. В него можело да се купи почти всичко – здраве, скъпи яхти, апартаменти, брак, длъжността на вицепрезидент на голяма корпорация, любимото работно място, красиво тяло, последни модели автомобили, власт, успех и всичко, което можел да си пожелае човек. Всичко било опаковано в златни опаковки с прилежно сложен етикет със съдържанието и цената. Не продавали само живот и смърт – с тях се занимавали в централния офис, който се намирал на другия край на Галактиката.

Всеки, който прекрачвал прага на магазина, разбирал цената на своето желание. А цените били толкова разнообразни.Например, за да се сдобие човек с мечтаната работа, трябвало да заплати с отказа от стабилност и предвидимост. С други думи казано, да има смелостта да рискува и да се гмурне в дълбоките води. Властта струвала много повече. За нея човек трябвало да се откаже от някои от своите убеждения, да си позволява да заявява себе си независимо от одобрението или неодобрението на другите. Някои от цените изглеждали много странни. Например бракът бил много евтин, но за щастлив живот, цената била много висока. Цената понякога била много по-висока от очакваната, защото човек трябвало да заплати със своята роля на „жертва“, както и да се раздели с някои свои приятели и познати. Не всеки, който е дошъл в магазина обаче е готов да си тръгне под ръка със своето желание. Понякога виждайки цената, човек обръщал гръб на своя блян, тръгвал си. Други дълго време стоели пред своето желание и обмисляли откъде биха могли да намерят „средствата“ за осъществяването на мечтата си. Трети негодували срещу цените и искали намаление.

Но имало и такива, които отивали в магазина и давали всичките си спестявания в името на своето желание. Много пъти са предлагали на собственика на магазина да намали цените, за да увеличи броя на своите клиенти, но той всеки път отказвал, защото така щяло да се понижи и качеството на желанията.Веднъж го попитали дали не се страхува от фалит, а той отговорил, че винаги ще има хора, които са достатъчно смели, за да поемат рискове и да променят живота си, хора, които биха се отказали от познатия и предвидим живот, които вярват достатъчно в собствените си сили и възможности и са готови да заплатят необходимата цена, за да постигнат своите желания.На вратата на магазина от сто години насам стои една табела, която гласи : „Ако желанието Ви все още не е изпълнено, значи още не е заплатена пълната му цена.“

 

6.1. 2019               03:29 Козирог
4.2. 2019               23:04 Водолей
6.3. 2019              18:05 Риби
5.4. 2019              11:51 Овен
5.5. 2019              01:46 Телец
3.6. 2019              13:02 Близнаци
2.7. 2019              22:17 Рак
1.8. 2019              06:12 Лъв
30.8. 2019              13:38 Дева
28.9. 2019              21:27 Везни
28.10. 2019              5:39 Скорпион
26.11. 2019             17:06 Стрелец
26.12. 2019             07:14 Козирог