Много от вас вече са чували за моментите на Луна „без курс“,  Луна на „празен ход“ или Лунна пауза. За тези от вас, които за първи път чуват понятието, ще обясним, че на около 2 дни и половина се сблъскваме ежедневно с тази цикличност.

Луната без курс може да продължи от няколко секунди дори до 2 дни!

В тези моменти Луната няма активно взаимодействие с останалите планети.Все едно никой не слуша Луната. Представете си, че говорите с вашите приятели, но никой не ви обръща внимание.Просто другият не е там. Никой не те чува. Ето защото това време се счита за неефективно.


Луната управлява емоциите. Сякаш те са застинали в този момент. Ето защо, ако искате да съобщите лоша новина, Луната без курс е точното време.

Точното време за разговори с шефа, че сте закъснели за супер важна среща; с  мъжа си, че сте изхарчили  много пари за  скъпа рокля; с някой от служителите си, че е необходимо да го освободите… все такива разговори, които никак не са ни на сърце.

Луната управлява и народа. Любопитен факт е, че американският президент Роналд Рейгън, представител на зодия Водолей (знака на астрологията), е използвал Луната без курс да съобщава на народа за покачването на данъците. Съпругата му е използвала услугите на астролог, за да смекчава моментите на силно негодувание у хората.

Ето и някои практични съвети какво да правим и какво да не правим по време на Луна без курс.


Dos

✓ Рутинна  работа

✓ Пълноценна повика

✓  Съобщаване на неприятни новини

✓  Духовна работа

✓  Медитация

✓  Сън

✓ Самоанализ

Don’ ts

✘ Покупка на ново жилище

✘ Смяна на град / държава

✘ Сключване на брак

✘ Годеж

✘ Ин витро процедури

✘ Започване на бизнес

✘ Много важни разговори

✘ Нови договори

✘ Интервю за работа

✘ Операция, която може да бъде отложена

✘ Първа среща

✘ Скъпи покупки

Доколкото зависи от вас, избягвайте най-важните си нови начинания по време на Луна без курс.