Курс „Всичко за зодия Везни“ 

Kурсът съчетава подробна астрологична информация и изпробвани психологически практики.
В онлайн курсът „Всичко за зодия Везни“ ще говорим: 

  • При кои ситуации Везните взимат по-трудно решения? Ще дадем примери, психологически практики и съвети как да взимате решения по-бързо, за да не губите време и възможности.
  • Защо Везните имат слабо проявено Его, въпреки своите лидерски качества?
  • Защо на Везните им е дадено да постигат най-големите си успехи в партньорство
  • Защо въпреки, че Везни са знакът на любовта и хармонията, много от неговите представители продължават да имат проблеми в любовта?
  • Какви са разликите между това да сте зодия, Асцендент, Луна, Венера, Марс или Меркурий във Везни?
  •  Кои са най-подходящите професии за вашата кариерна реализация?
  • Защо много хора ви мислят за лицемерни и как да работите върху това?
  • От какви дейности може да печелите повече пари?

Заради вашата склонност да правите твърде много компромиси, често хората ви мислят за мекушави и прекрачват границите ви. Ще работим с психологически практики как да отсеете хората във вашата среда и да поставите ясни граници. 
Ще направим тест на стихиите до колко е проявен огънят в картата ви. Огънят е допълващ елемент към въздуха и именно той ви помага да отстоявате себе си. Ще дадем конкретни примери как можем да развием огнена стихия дори когато тя ни липсва. 
Ще направим психологическа практика „Хармонията в мен“, за да видим как можем да осигурим повече хармония и вътрешен баланс.
За кого е подходящ този курс?
Курсът е подходящ както за хора със задълбочени познания по астрология, така и за напълно начинаещи. Информацията е поднесена на напълно достъпен и разбираем език. Тъй като е онлайн, можете да го гледате по всяко време от всяка точка на света, след което получавате запис.
Курсът е подходящ както за търсене и опознаване на себе си, така и за по-дълбоко свързване с вашия партньор, дете или родител. 
Полезен е както за Везни, така и за хора със силно влияние от този знак или силен 7-ми дом.

Времетраене: около 3 часа
Цена: 35 лв.

Получавате постоянен достъп до записа на курса. 

Водещ : Деница Красимирова 
Моля, оставете данните си, за да ви изпратим информация с начините на заплащане. Веднъж платили, ще получите достъп до затворената Фейсбук група с онлайн курса в рамките на 24 часа през делничните дни и 48ч – през уикенда и официалните празници.