Много хора не знаят, но вашият личен Годишен хороскоп (Солар) се активира на Рождения ви ден. Ако пътувате на Рождения си ден до друга географска локация, в повечето случаи извън България, променяте изцяло хороскопа си за следващите 12 месеца. Така може да избегнете някои от негативните тенденции за следващата година. Много хора го правят и с цел по-положително влияние и фокус върху своята кариера или личен живот през следващата година.

Релокацията е един от най-силните методи да променяме съдбата си.

Важно е да знаете, че в повечето случаи е необходимо да пътувате до по-отдалечени места от съседните страни Гърция и Турция. Препоръчително е да се свържете с мен поне месец преди Рождения си ден, за да имате достатъчно време да организирате своето пътуване.

Това пътуване не е просто екскурзия, поради което астрологичните изчисления не винаги съвпадат с най-любимите ви места в Европа или по света.

По време на тази консултация разглеждаме до 10 георгафски локации и даваме насоки кои и защо са най-подходящи за вас.

Подробна информация за връзката между астрологията и пътуването на Рождения ни ден може да прочетете тук.

Продължителност: 30 – 45 мин
Цена: 50лв

Начин на провеждане : Онлайн (под формата на разговор с вас по тел; Скайп или Вайбър)
Работни дни: понеделник – петък 
Работни часове: 10:00 – 20:00ч.

Моля, оставете данните си, за да се свържем с Вас и да уточним удобен ден и час за провеждане на консултацията. Екипът ни ще се свърже с вас в рамките на 24 часа през делничните дни и 48ч – през уикенда и официалните празници.