fbpx

AСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 21 АПРИЛ, ВТОРНИК

Днес съвпадът на Луната и Меркурий в Овен ни прави изключително директни. Готови сме да воюваме за нуждите си и да заявяваме това, което мислим без излишни увъртания. За това помагат и хармоничните аспекти на Меркурий в Овен с Венера в Близнаци и Марс във Водолей.

Определено днес тактичността няма да е сред най-силните ни страни, но хубавото е, че ще бъдем смели и искрени.

През следващите 2-3 дни силно усещаме квадратурата на Слънцето в Телец със Сатурн във Водолей. Продължаваме да усещаме забавените срокове и ината (отказа) на много от нас да се адаптират към неизбежните промени. Независимо дали ни харесва, те така или иначе ще продължават, защото тепърва през 2021 ни предстои точна квадратура между Сатурн във Водолей и Уран в Телец.

Сблъсък между новото и стaрото усещаме и в момента и за много от нас е трудно да намерят самодисциплина и адаптивност. През следващите 2-3 дни се опитайте да избягвате конфликти с шефове и авторитети в живота ви. Така или иначе и двете страни биха проявили твърдоглавие и едва ли ситуацията ще доведе до консенсус.

Използвайте дните до 23-ти по-скоро за разчистване и довършване, тъй като тогава предстои очакваното Новолуние в Телец.
За записване на час за индивидуални астрологични консултации👉 https://www.denitsa-astrology.com/konsultacii/astrologichni/

Вашият коментар