fbpx

AСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 15 АПРИЛ, СРЯДА

До 10:38 Луната е без курс. Фокусирайте се върху рутинни за вас задачи, които не изискват висока концентрация и важни разговори.

След 10:38 Луната преминава във Водолей. Първият й точен аспект е съвпада със Сатурн. Силно усещаме порива за повече свобода и комуникация и в същото време ограниченията, наложени отвън. Този съвпад налага да сме доста по-дисциплинирани, отколкото ни се иска.

Също така енергията ни помага да осъзнаем какви нововъведения е необходимо да направим с времето. Тези дни много от нас осъзнават нуждата да развият своите технически умения, сайтове и онлайн маркетинг. Съвпадът на Луната и Сатурн във Водолей помага не само да си мислим, но и наистина да работим по темата.

Тепърва в недалечно бъдеще ще усетим и точната квадратура на Сатурн във Водолей с Уран в Телец. Независимо дали ни харесва, ще се наложи да си излезем от зоната на комфорт и да разчупим някои от старите си системи на работа.

Днес и до края на седмицата усещаме силно точната квадратура на Слънцето в Овен с Юпитер в Козирог. Вчера говорихме и за квадратурата с Плутон.

Имайте предвид, че в момента Егото на много от нас е силно раздуто и не можем толкова реално да преценим ситуациите. Склонни сме повече да преувеличаваме, както и да надценяваме възможностите си.
Индивидуални астрологични консултации👉 https://www.denitsa-astrology.com/konsultacii/astrologichni/

Вашият коментар