fbpx

AСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 14 АПРИЛ, ВТОРНИК

Днес Луната продължава транзита си в Козирог, където също са Юпитер и Плутон. Концентрацията върху сериозни теми, които не търпят отлагане е на преден план. Чувстваме се по-дисциплинирани и отговорни. Виждаме желанието с труд и усилия да разрешим проблемите.

За хората, които работят, денят е изпълнен с много отдаденост, задачи и повече усилия от обичайните.

Днес е точната квадратура на Слънцето в Овен с Плутон в Козирог. Тя още повече засилва влиянието на съвпада на Юпитер и Плутон, който усещаме още от миналата седмица. (Повече за влиянието му виж ТУК.

Повечето от нас виждат необходимостта от голяма трансформация в някоя сфера от живота си. Би било добре всеки един от нас да се запита “Това какво означава точно за мен?”.

Има урок за всеки един и сега е добър момент да направим някои корекции в плана си. Във всяка криза има възможност. Сега е моментът да поразсъждаваме каква е нашата.

Днес отношения с шефове, бащи и хора с повече власт и авторитет могат да бъдат наистина обтегнати. Някои хора ще направят големи злоупотреби с властта, влиянието и манипулациите си. Все пак утре и Юпитер влиза в точна квадратура със Слънцето. Не превишавайте правата си.

За записване на час за индивидуални астрологични консултации👉 https://www.denitsa-astrology.com/konsultacii/astrologichni/

Вашият коментар