fbpx

ЮПИТЕР В КОЗИРОГ СЕКСТИЛ НЕПТУН В РИБИ – ПЪТЕВОДИТЕЛ КЪМ НАШАТА МИСИЯ

Днес се състои един от най-важните астрологични аспекти за целия юли – Юпитер в Козирог образува точен секстил с Нептун в Риби.

Това е един от най-важните аспекти за месеца, тъй като той е чудесен за креативни проекти, свързване с интуицията, спиритуални практики и пътувания в чужбина.


Усещането е, че просто знаем кои сме и на къде сме се запътили. Това е момент, в който интуицията (Риби) се свърза с практичните знания, опит и мъдрост (Юпитер в Козирог). Ако през изминалата 2019-та Юпитер в Стрелец представляваше късметът, който понякога идва с щракване с пръсти, то Юпитер в Козирог е късметът, който идва благодарение на труда и опита. Именно този късмет ценим много повече и не оставяме да ни се изплъзне между пръстите.

Секстилът на Юпитер в Козирог и Нептун в Риби помага вслушвайки се в интуицията и опита си да преоткрием мисията си, както и духовно да преоткрием себе си. Да намерим отговорите на въпроси, които търсим от много време.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар