fbpx

ЧАО, ЧАО РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

Обикновено деня се познава от сутринта. Ето защо започваме това ранно юлско утро с добри новини! Днес изпращаме ретроградния Меркурий в Рак. Това е една чудесна новина. Особено след като от 13-ти май досега преминахме през ретроградна Венера, 3 затъмнения и за чершка на тортата  завършихме с един ретрограден Меркурий.

И нека по-добрата част от лятото започне сега! Повече от изброените астро събития не ни очакват през лято 2020

Меркурий се „обърна назад“ в 14-тия градус на Рак на 18 юни. Сега той отново ще премине през същите градуси на Рак на 25-ти и 26 юли. Ето защо, ако сме имали недоразумения, забавяне на документи, забавяния в срокове, отложени пътувания, проблеми с коли и техника и т.н. около тази дата, те могат да намерят своето по-добро и по-лесно решение точно в последната седмица на юли.

Не забравяйте, че през следващите дни Меркурий е стационарен в Рак. Рак управлява семейството, недвижимите имоти, рентиерството и наемането под наем, майчинството и др. В случай, че не е спешно, не бързайте да оправяте документи във всички тези области и през предстоящата седмица. Навярно това ще ви спести време и нерви.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар