fbpx

ЧАО, ЧАО РЕТРОГРАДЕН МАРС

ретрограден марс

Най-сетне изпращаме ретроградния Марс в Овен. Припомняме, че той започна още на 10-ти септември. В много от нас той отключи повече напрежение, гняв, фокус върху отложени решения, отложена проява на смелост. За сметка на това забави много от новите ни инициативи, а някои хора дори успяха да се изпокарат. Е, каквото беше,беше.

Все пак преди да си отдъхнем напълно, припомняме, че и през следващите няколко дни все още ще усещаме недостам благоприятното влияние на Марс в Овен, който тепърва ще“тръгва“в своята обичайна директна посока.

Ето защо не е лоша идея все още да сме една идея по-внимателни с шофиране,работа с машини, прояви на агресия,вина и автоагресия.

марс астрология

Утре е и Новолунието в знака на обратите и трансформациите – Скорпион. Ето защо точно преди Новолунието ще се освобождаваме от всичко старо. Ще се вълнуваме повече за темите, свързани с живота и смъртта. С преражданията. С цикличността в живота и дълбоките психологически трансформации, през които преминаваме.

На фокус ще са още темите с интимността, доверието, желанието за контрол и управлението на нашите общи ресурси и финанси. За много хора това ще е ден, в който взимат решение окончателно да приключим с нещо, което ги разрушава. За други ще е ден на сбогуване, а за трети – ден на осъзнаване.

Със сигурност днес, точно преди Новолунието в Скорпион, ще се почувствате много по-добре, ако разчистите пространството си от всичко старо и ненужно. Скорпион, като опозиционен знак на Телец,ни учи да не се вкопчваме в нищо.Защото всичко е временно.Като живота и смъртта. Всичко се транформира.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар