fbpx

СЛЪНЦЕ В СТРЕЛЕЦ И ВЕНЕРА В СКОРПИОН – ЕНЕРГИЯТА ТРЪГВА В НОВА ПОСОКА

СЛЪНЦЕ В СТРЕЛЕЦ И ВЕНЕРА В СКОРПИОН

Тотална трансформация на енергията! Слънцето преминава в Стрелец до 21-ви декември! Между другото честит Рожден ден на всички Стрелци с пожелания да са здрави и все така слънчеви!

А Венера – планетата на любовта и финансите преминава в Скорпион и ще остане там до 15-ти декември.

И ако Слънцето се чувства прекрасно в позитивния и лъчезарен Стрелец, то Скорпион далеч не е най-любимата позиция за Венера. Тогава как ще ни се отразят тези астро събития?

Слънцето в Стрелец най-сетне ще ни помогне да погледнем живота от по-ведрата и позитивната му страна. Винаги съм казвала, че сезонът на Стрелец е особено специфичен. Това е знакът, който се намира точно между Скорпион и Козирог – знаците с най-трудна за отработване енергия. Сезонът на Стрелец е като лъч светлина и глътка чист въздух.

СЛЪНЦЕ В СТРЕЛЕЦ И ВЕНЕРА В СКОРПИОН

След тази нелека година успяваме да направим равносметка и да видим нещо положително. Да се изпълним с мъдрост, позитивизъм и по-мащабен начин на мислене. Да погледнем отвъд страховете си. Дори може да направите следното коучинг упражнение, което вярвам ще е полезно за много от нас.

Вземете един лист. Разделете го на две колони.От едната страна със знака минус „-“ отбележете 3 трудни събития от изминалата година. От другата страна със знака плюс „+“ отбележете 3 положителни неща, на които ви е научило всяко едно от тези събития. Не за всеки от нас, това ще е лесно упражнение.

Отделете толкова време колкото ви е необходимо. Колкото по-често го правите, толкова повече тренирате подсъзнанието на reframing. А именно смяна на фокуса. В един момент започвате да го правите автоматично без да се замисляте.

Що се отнася до Венера в Скорпион, няма какво да се лъжем. Това далеч не е сред любимите й позиции. Тя се чувства най-добре в опозиционния знак – Телец или във Везни.

Тук ни прави доста по-мнителни и контролиращи в любовта. Необходимо ни е повече време, докато се доверим, но когато го направим сме наистина постоянни и лоялни към партньора си.

интимност в отношенията

В следващите седмици ще търсим повече интимност в отношенията си. Повече споделеност и навярно повече ще пазим личното си пространство. Някои от нас ще се борят с опитите за манипулации, докато други с по-висока осъзнатост ще преоткриват себе си и партньора именно благодарение на кризисните ситуации. Те са тест за отношенията.

Ето защо докато някои губят доверие, то други ще достигат истинска дълбочина на отношенията. С транзита на Венера в Скорпион до 15-ти декември все по-важна става и темата за споделените ресурси и финансовите решения в двойката.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар