fbpx

СЛЪНЦЕ В ЛЪВ – КОГАТО КРАЛЯТ СЕ ВЪЗКАЧВА НА ТРОНА СИ

На 22 юли царят се възкачва на трона си. На астрологичен език казваме,че Слънцето е „на трон“ в Лъв. Прчината? Иска ли питане?!

Именно тук Слънцето ни помага да бъдем креативни,самоуверени, свързани с вътрешното си дете и отворени за вдъхновението и забавленията, които животът ни поднася.

Всеки месец, независимо какъв е нашият зодиакален знак, се свързваме с енергията на определен слънчев знак. Затова август (сезона на Лъва) обикновено е моментът за летните флиртове, слънчеви ваканции и шумни партита. Септември (сезонът на Дева) е време за работа, задължение и училище (Дева е меркуриански знак). Октомври е време да намерим повече баланс (Везни) между задълженията и взаимоотношенията и т.н.

Уловете моментът. За всяко нещо си има точното време. Досега това лято почти всички планети бяха във водни и земни знаци. Липсваше достатъчно огън. Само Марс е в Овен от 28-ми юни.

Когато ни липсва достатъчно огън, все едно ни липсва достатъчно мотивация и ентусиазъм. Слънцето в Лъв отново ни кара да се чувстваме живи и да се радваме на малките неща. Да бъдем щедри и благодарни. Да раздаваме усмивки без повод. Използвайте този невероятен ресурс. Заредете се – това е необходимо. Без да се програмираме негативно, да не забравяме, че есента между 10 септември и 14 ноември Марс е ретрограден в Овен.

Понякога за да преминеш по-леко през трудни моменти, е необходимо преди това да натрупаш шепа хубави спомени.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар