fbpx

СЛЪНЦЕ В ДЕВА – КАКВО МОЖЕМ ДА ПОДОБРИМ В ЖИВОТА СИ

Днес Слънцето преминава в последния знак от Аз зоната – Девата. В Аз зоната се намират първите 6 знака от зодиака: Овен,Телец,Близнаци,Рак,Лъв и Дева. Там ние развиваме специфики от собствените си качества, докато в знаците на Ти зоната вече се учим да създаваме партньорства и сме по-ориентирани към другите и обществото.

Всеки знак ни помага да еволюираме по някакъв начин, но как можем да се възползваме от сезона на Дева? Между другото честит Рожден ден на всички Деви!

До 5-ти септември и Меркурий е в най-добрата си позиция в Дева. До тогава е моментът за типично девешко-меркуриански задачи като търсене на информация, проучване на фирми, търсене на най-подходящия служител, особено ако говорим за тесни специалисти, които също са под управление на Дева, съставяне на детайлен план какви са нашите работни цели за новия сезон, разчистване и реорганизация.

Дева управлява здравето и диетите, така че много добър момент за изследвания, търсене на най-добрите лекари и съставяне на по-добър режим на хранене и цялостен начин на живот.

Не толкова широкопопулярен факт е, че Дева управлява и домашните любимци, така че добър момент да се сдобием с такъв, ако се чудим. Но нека това стане преди ретроградния Марс в Овен, тъй като той се свързва с агресията и може да попаднем на домашен любимец с доста бурен нрав. Марс е ретро във войнствения Овен от 10 септември до 14 ноември 2020.

Дева е знак на самокритиката и самоанализа. Нека всеки от нас помисли за една област в живота си върху която да работи, за да подобри през предстоящия месец.Не е лека мисията на Дева, но без търсене на грешките,няма развитие към по-добро.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар