fbpx

РЕТРОГРАДЕН УРАН – МАЛКО ЛУДОСТ НИКОГА НЕ Е ИЗЛИШНА

Юхууу! Планетата на лудостта и изненадите се отправя на ретроградно пътешествие чак до 11-ти януари. Някои вече възкликват „Пак ли?!Какво ще правим тези 5 месеца?!“

Спокойно, Уран е външна планета и като такава е нормално да прекара повече месеци в ретроградие. Ретроградните Уран, Плутон, Сатурн и Юпитер нямат нищо общо с ретроградните Меркурий, Венера или Марс.

Все пак лудостта и необичайните, често абсурдни събития покрай ретроградния Уран, обикновено настъпват няколко дни преди и няколко дни след старта и финала на ретроградния му етап. Т.е. същите тенденции ще наблюдаваме пак и около 11-ти януари.

Максимата тук е „Очаквай неочакваното“. Какво е това, което не искаш или дори си мислиш, че не можеш да промениш? Уран не е деликатен. Не е Венера, че да се пазарим с него. Той е провокатор. Кара те да променяш, за да еволюираш. А накрая и самият ти си изненадан от себе си.

Тук хората във въздушен и огнен архетип често ще възкликнат, че това е прекрасно, но попитайте някой земен или воден архетип как се чувства с неочакваните промени?

Най-силно влиянието ще усетят хората, които имат ъглови позиции в хороскопа около 10-ти градус на Телец, Скорпион, Лъв и Водолей или планети като Слънце, Луна, Марс, Венера и Меркурий в тези градуси.

Всички ние на колективно ниво, ще сме провокирани от ретро Уран в Телец да променим нещо в ценностната си система. Често Уран в Телец ни вкарва в изненадваща, дори неприятна финансова ситуация, за да променим начина, по който печелим и да измислим нещо ново, което повече ни вдъхновява.

Често несигурността в нашите взаимоотношенията или финанси идва, за да ни покаже, че ние не ценим и не уважаваме себе си достатъчно. Колко печелим , какъв стандарт на живот водим, какви връзки имаме – всичко това е огледало на отношението, което самите ние имаме към себе си. Телец управлява именно ценностната система без която не бихме могли да достигнем до най-високото проявление на Телеца – изобилието във всичките му форми.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар