fbpx

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ, УРАН В ТЕЛЕЦ И НОВОЛУНИЕ В РИБИ

Честит ретрограден Меркурий! От днес до края на месеца Меркурий е ретрограден в Риби!

Но далеч това не е най-важното. Предстои ни седмица, изпълнена с вълнуващи астрологични събития.

Утре, 6-ти март Уран – планетата на изненадващите промени и обрати преминава от Овен в Телец. Това съвпада и с момента на Новолунието в Риби.

Седмицата  е вълнуваща и необичайна за всички ни. Наблюдавам, че в момента много хора се разболяват като етап на изчистване и преминаване от едната в другата енергия.

Безспорно най-важното събитие този месец не е ретроградния Меркурий.Вече всички знаем, че той ни съпътства 3-4 пъти за по 3 седмици всяка календарна година.

Просто избягваме подписване на дългосрочни договори, купуване на коли и техника,стартиране на нови важни инициативи и си спестяваме излишните главоболия. Подробна статия за предстоящия ретрограден Меркурий може да прочетете тук.

Тази седмица ни предстои едно друго събитие, което измества светлината на прожекторите от Новолунието в Риби и ретроградния Меркурий. Безспорно това е преминаването на Уран от Овен в Телец.

Той ще остане там за следващите 7 години.Тази енергия влияе глобално на всички ни. Уран се свързва с изненадите и неочакваните събития. Телец с ценностите, материалните придобивки, храната и финансите.

Съветът ми е през март да не правите големи нови инвестиции. А ако вече имате такива, да ги следите с повишено внимание.

Новолунието в Риби също е много интересно.Това е 12-тия знак.Знакът на края.На кармата.На завършването.

Новолунието в Риби е точно преди започването на новия астро сезон с Пролетното равноденствие на 21-ви март и навлизането на Слънцето в Овен. Следователно сега е моментът да приключим недовършените проекти. Да изкажем недоизказаното. Дори да се наплачем и да се изчистим емоционално.

За да може с настъпването на пролетта, да усетим новото начало и желанието за нов живот.

Това е един месец по-скоро на равносметка. На танцът на сънищата и лентата на спомените от миналото.

В практичен план животът не спира, така че по-скоро се завръщаме към неща, които отдавна си мислим или отлагаме.

Това е месец, в който събитията и плановете много бързо се обръщат и променят. Важно е да сме сензитивни към първоначалните си предчувствия.

За записване на час за индивидуални консултации: Натиснете тук

Вашият коментар