fbpx

ПЪЛНОЛУНИЕ В СКОРПИОН – КАКВО ИСКАМ ДА ПУСНА ОТ ЖИВОТА СИ?

Днес посрещнахме утрото с Пълнолуние в Скорпион. Всяко Пълнолуние се свързва с трансформацията.А Скорпион сам по себе си е знак на трансформацията.
Пълнолунието по оста Телец-Скорпион провокира въпросите:

  • Какво блокира енергията ми?
  • Какво съм готов да пусна от живота си?

Тук говорим както за вещи (Телец), които вече не ни носят радост, така и за емоции, които са дълбоки и разрушителни (Скорпион).

астрологична прогноза

  • Кои модели на поведение не са моите?
  • Как приоритетите ми са се променили с времето?

Телец е знак на ценностите, Скорпион – на задълбочените психологически анализи.

Пълнолунието прави напрегнат аспект към Уран в Телец и Сатурн във Водолей. Уран и Водолей се асоциират със свободата:

  • От какво мога да се освободя?
  •  Какво искам да променя?
  •  Какво ме ограничава?

Продължаваме с промените – включително в сфери финанси, емоции и взаимоотношения.

Сега е един изключително благоприятен момент за разчистване на финансови решения и теми, които отлагаме. Включително дългове, такси, документи и т.н. В много от случаите нещата, които отлагаме, дърпат много от енергията ни.

Сега е перфектният момент и да раздвижим енергията в дома си като се освободим от всичко ненужно. Всеки от нас може да помисли какво отнема от енергията му, особено,ако усеща застой в една или повече сфери от живота си. По време на Пълнолуние тези практики за разчистване работят изключително бързо.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар