fbpx

Пълнолуние във Везни – Трансформация на връзките

Пълнолунието по оста Овен – Везни представлява:

Аз и Ние

Битката и мира

Активността и Спокойствието

Егоизмът и компромиса

Списъкът може да бъде продължен. Това е актуалната карта на днешното Пълнолуние, което води до кардинални промени във връзките ни.

Когато говорим за връзката ни с другите тук включваме всичко – от интимните ни партньорства до професионалните. От връзката с нашите приятели до връзката с враговете ни и хората, които не харесваме.

Разбира се, че спрямо днешната актуалност може да разглеждаме глобално и темата за мира и връзката ни с природата. По какъв начин ние се грижим за опазването и хармонията на земята, за да изискваме обратно хармонията, с която тя да ни отвръща?

Везни е кантарът, който точно и обективно претегля баланса между даването и получаването. Той е въздушен знак, така че претегля справедливо и без излишна емоция.Везни е и единственият знак, който не изобразява нито човешко същество, нито животно.

Кантарът или чисто и просто – справедливостта. Балансът между даването и получаването. Един от най-важните закони във Вселената.

Много трансформации във връзките тепърва ще наблюдаваме.В момента виждаме какво е необходимо да променим и в каква посока тръгват обратите. Вярвам, че много двойки, които са замитали проблемите си „под килимчето“ тепърва се изправят лице в лице с тях.

Сега виждат могат ли да комуникират действително? Склонни ли са да направят определени компромиси или е необходимо всеки да продължи по своя собствен път. Точно темата Везни – Овен. Битката на Аз-а срещу ние, а всъщност пълноценната симбиоза е Аз и Ние. Когато всеки един е личност, тогава не говорим за две взаимно зависими „половинки“. Говорим за личности, които са по-силни във връзка.

Със сигурност много раздели и разводи ни предстоят точно след края на извънредното положение.

За астролозите това беше напълно очаквано,тъй като Венера е ретроградна в Близнаци точно от 13-ти май до 25-ти юни. Пълнолунието във Везни отключва темата с промените в партньорствата, но ретроградната Венера май и юни месец я затвърждава и приключва.

Трансформациите са неизбежни и дори необходими и поради квадратурата на Слънцето и Луната към Плутон в Козирог. Така все повече хора в момента си задават въпроса в кои свои връзки правят компромиси със себе си и се опитват да развият т.нар „здравословен егоизъм“. Много хора не разбират това словосъчетание. Приемете го като инстинкт за самосъхранение. Или като любов към себе си.

И за десерт си оставихме квадратурата на Марс във Водолей с Уран в Телец. Чудесен момент да опознаем още по-добре себе си и партньора си, виждайки как реагираме и се адаптираме към всички тези неочаквани промени. Кризите са най-бързият и дълбок начин да опознаеш по-добре себе си и партньора си.

Ако тази статия е била полезна и интересна за теб, вярвам, че онлайн курсът „Как да повишим своята вибрация по време на криза?“ ще е още по-полезен за теб. Запиши се тук

Ако искаш да научиш повече за индивидуалите астрологични консултации, натисни тук

*Всички статии са обект на авторско право и публикуването им от други медии е позволено единствено с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар