fbpx

Новите правила на изобилието – Уран в Телец

Уран планетата на промените и изненадите е в знака на финансите и валутите. Уран е в Телец за около седем години.Това е глобална тенденция, която влияе на всички ни, независимо от нашия зодиакален знак, националност и социален статус.

Парадоксалното е,че планетата на промените ще бъде в знака, който най-малко обича промените.

Какво да очакваме през следващите 7 години?

Астрологията изучава влиянието на цикличността. Надниквайки назад в историята, за последен път Уран е бил в Телец от 1934г. до 1942 г. Това са  годините на криза и началото на Втората световна война. Телецът винаги се е свързвал с парите.

Дори едно време, когато все още не е имало книжни пари, много народи са използвали кравите и биковете като ценна разменна монета. Не е изненадващо, че статуя на Телец откриваме и на Wall Street.

Революционни промени с банковите системи и криптовалутите

Уран е планета на революциите и иновациите. През следващите години ни очакват революционни и разтърсващи промени, свързани с банковите системи и криптовалутите.

Професиите на свободна практика

Уран е планета на свободата. Все повече хора ще търсят начини да печелят свободно. Следователно секторът на професиите на свободна практика ще търпи динамично международно развитие.

Работата и продажбите онлайн ще стават все по-популярни. Ето защо, ако все още не използвате онлайн банкиране и други популярни системи за плащане по интернет, е време да влезете в крак с новите технологии.

Начинът на хранене

Телец е знакът на храната и ресурсите. Може би изненадващи събития ще ни накарат да преоценим световните ресурси. Да променим отношението си към природата и да започнем да я ценим повече.

Ще станат ли платени социалните мрежи?

Уран е планета на интернета и онлайн пространството.

Може би Фейсбук и някои от другите социални мрежи тепърва ще станат платени. Или ще осъзнаем в по-голяма дълбочина, че евтиното винаги излиза по-скъпо.

И че цената, която сме плащали досега вече е била твърде висока.

Модните тенценции

Телец свързваме и с модата и добрия вкус. Уран – с всички нестандартни идеи. Онлайн пазаруването ще се развива все по-динамично, а модните тенденции все повече ще ни изненадват и шокират.

Кои зодиакални знаци да очакват най-много промени?

В личен план през най-големи обрати ще преминат фиксираните знаци – Телец, Скорпион, Лъв и Водолей.

При останалите земни – Дева и Козирог и водни – Рак и Риби промените ще се случват далеч по-хармонично. Цикълът продължава около седем-осем години, така че не всички ще усетят енергията като събития в живота си още през 2019г

Уран беше в Телец от 15 май 2018г. до 6 ноември 2018г. и се завръща там от 6 март 2019г до 26 април 2026г. Ето защо тепърва и през следващите години ще наблюдаваме влиянието на тази астрологична тенденция.

Ако това съдържание е интересно за вас, може би ще ви е полезна и книгата ми „2019 Годината на късмета“

За записване на час за индивидуални консултации: Натиснете тук

 

Вашият коментар