fbpx

Лъв – Годишен хороскоп за 2019

Обратите в живота ви

През 2019г. нито една от по-бавните външни планети няма да бъде в Лъв.

Най-сетне в живота ви настъпва повече спокойствие и стабилност. През изминалата година и половина наблюдавахме редица 180-градусови обрати в живота на лъвовете и лъвиците. Събитията също бяха кармични и често носещи усещането за предварителна предопределеност.

Животът и ежедневието ви претърпяха тотална трансформация: разводи, бракове, промяна на кариерна насока и социални кръгове, усещане за „дежа вю“ (вече преживяно) и поредица от изключително важни решения.

Вашият късмет – любов, творчество и вдъхновение

Тъй като планетата на късмета – Юпитер е в Стрелец до 2-ри декември 2019г., това дава много възможности и късмет и във вашия живот. Ще пътувате много, ще преминавате обучения и ще разширявате мирогледа си.

Ще имате най-много късмет във вашите лични отношения и много от Лъвове ще сбъднат мечтата си да станат родители.

За много Лъвове, които вече имат пораснали деца, това ще е добър момент децата им да започнат нови образователни програми.

През 2019г. ще се радвате на много повече креативност и идеи. Вършете творческите си проекти през енергията на удоволствието и благодарността за всички тези прекрасни възможности.

Освен в личния ви живот, планетата на късмета е на ваша страна и в преоткриването на  нови хобита и светове.

Може да опитате да посетите танци, уроци по актьорско майсторство, йога на смеха. Възможността да се радваме на малките неща е един от най-големите дарове на Юпитер в Стрелец.

Как да повишим вибрацията си?

За да повишите своята вибрация и да сбъдвате желанията си с още по-голяма лекота, може да започнете личен „Дневник на благодарността“ за новата година. Това означава да отделите специална и красива тетрадка, в която всеки ден да си записвате минимум три неща, за които сте благодарни.

Подробна прогноза за вашия зодиакален знак по месеци и декади, Лунен календар за 2019 и практики как да сбъдвате желанията си ще откриете тук.

 

Вашият коментар