fbpx

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ В КОЗИРОГ – ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА

Честото! Дойде моментът за последното от общо трите затъмнения това лято.

Много добър момент да се освободим от нещо или да видим краен резултат от цел, за което дълго сме полагали усилия. Дълго, защото говорим за Козирог- Кронос (богът на времето), където всичко става бавно.

Затъмнението се състои точно на 5.07 в 7:45 българско време, но неговото влияние като събития ще усещаме в периода от следващите 3 месеца. Обикновено първите 40 дни около затъмнението са най-интензивни откъм събития, особено в случай че имате планети около 13-тия градус на Козирог, Рак, Овен, Везни. Или някой от 12-те домове в хороскопа ви се намира около 13-тия градус на Козирог.

Влиянието на това затъмнение  тепърва ще изкристализира картината към по-практична. Разбира се, не точно в самия ден, когато емоциите са толкова интензивни.

Виждаме какви са ни целите, но и какво е  необходимо да направим, за да ги постигнем.

Примерно, мечтаем за успех в кариерен план, но виждаме, че ни липсват базисни умения и навици, характерни за успешните хора като:

  • ⭐ Да сме точни и да работим добре с тайминга
  • ⭐ Да сме инициативни
  • ⭐ Да умеем да делигираме
  • ⭐ Да умеем да подбираме най-добрите специалисти и съветници и др.

За всичко това ни помага Пълнолунието и Затъменението в Козирог – да се освободим от токсичните си модели и навици (земен елемент) в случая свързани с нашата кариера и самоуважение.

Всяко затъмнение е възможност да достигнем по-високо духовно ниво – да преодолеем някаква слабост, да осъзнаем някакъв проблем, както и често да видим колко силни и търпеливи можем да бъдем в ситуация на криза. Все пак Козирог е знак на устойчивост и търпение.

Затъмнението  е по-оста Рак –Козирог. Рак е семейството,Козирог са авторитетите и възрастните хора. В случай, че имате възрастни хора в семейството си, им обърнете повече внимание през предстоящите дни. Ситуациите се обръщат много бързо и непредвидимо.

За да вземем пълния потенциал от затъмненията, е много важно да сме запознати с принципа, по който функционират. Слънчевите затъмнения ни дават нещо, докато Лунните взимат. Или приключваме някакъв етап. Те са пряко обвързани с един от най-важните закони за даването и получаването.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар