fbpx

Копнежът за свобода и ограниченията – Съвпадът на Марс и Сатурн във Водолей

Най-важният аспект за деня е съвпадът на Марс и Сатурн във Водолей ♒️.Неговото влияние ще усещаме цяла седмица!

Сатурн е планета на дисциплината, реда и правилата, Марс – планета на волята и действията. И двете се срещат във Водолей – знакът на свободата и бунтарството,но и знакът на политическите системи.

Да поразсъждаваме малко. Сатурн ограничава. Във Водолей – свободата ни. На много от нас това не им допада и започват вече да се бунтуват. Още повече, че този съвпад е на 0 градуса. А нулевият градус винаги е символ на новото начало.Така много от нас искат да се освободят от ограниченията,но със Сатурн (закони, карма,система на управление) ще си носят последствията.

Водолей управлява и онлайн пространството и всички нови технологии, които така добре се развиват в дигиталната Ера на Водолея. Сатурн управлява нашата кариера и структура.Марс – действията. Ето защо буквално броени дни след навлизането на Сатурн във Водолей все повече хора преоткриват работата онлайн, а все повече бизнеси осъзнават крещящата нужда да се адаптират към новото време,използвайки всички ресурси на дигиталното пространство.

И тъй говорим за съвпад на 0 градуса за много от нас тези усилия буквално започват от нулата. Водолей е знакът на еволюцията и той не иска нищо повече от това да бъдем по-еволюирали като общество. По-толерантни. По-човечни (Водолей управлява големите групи и хуманността).И така докато съдим и изразяваме гнева си върху другите(кой какво прави и какво не прави) кармичните уроци (Сатурн)ще продължават.

В момента много хора изчакват и се питат дали да вложат толкова ресурси и усилия,за да преструктурират напълно бизнесите си?Съвпадът на Марс и Сатурн наистина изисква методични усилия,време и търпение.Той е като да построиш нещо,започвайки от основите.

Сатурн ще е във Водолей до 2-ри юли. Да предположим, че отложим иновациите и изчакаме бурята да отмине.
След това през декември Сатурн ще навлезе отново във Водолей (барабар с Юпитер),където ще остане за период от 2-3 години.

Следователно можем да отложим, но не и да избегнем процеси, които са неизбежни за еволюцията ни като общество.

Разбира се в момента печелят тези, които са изпреварили времето си, вложили са необходимите усилия и са мислили няколко хода напред (Водолей е знакът на бъдещето). Иноваторите са натрупали добра карма и в момента просто берат плодовете на труда си (Сатурн във Водолей). Не им завиждайте – Сатурн дава само заслужени награди.

И още малко. Марс управлява инициативите, Водолей – приятелите, големите групи и социалния кръг. Сатурн дава ограничаване и забавяне. И ето как много от инициативите (почти всички),свързани с нашите приятели, широк социален кръг и групови event-и се отлагат.
За да си запишете час или да разгледате всички видове индивидуални астрологични консултации натиснете тук.

Вашият коментар