fbpx

КАК СТАРТИРАМЕ НОВИЯ ЛУНЕН МЕСЕЦ СЛЕД НОВОЛУНИЕТО В РАК?

След като късно снощи посрещнахме Новолунието в Рак, днес стартираме новия лунен месец.

Но преди да се отправим към мечти и писане на желания, е добре да бъдем запознати с някои важни астрологични аспекти около изминалото Новолуние, за да нямаме фалстарт, разбира се. По време на Новолунието Слънцето и Луната в Рак бяха в точна опозиция със Сатурн в Козирог.

Това влияние усетихме не само вчера, то оставя отпечаатък и върху всички нови проекти, които започваме през следващите 28-29 дни.

В превод на български опозицията със Сатурн в Козирог означава: „Бъди готов да работиш допълнително за целите си.

Накрая можем да постигнем добри резултати, но това ще ни коства известна доза ограничения, самодисциплина и по-голяма подготовка. Ако сме готови да посрещнем трудностите и да проявим търпение когато нещата се бавят, накрая ще берем с гордост плодовете на труда си.

Успехът тук е заслужен. Изисква много воля и характер да не се отказваш пред трудностите.Да си постоянен и всеки ден да правиш нещо в името на целта си.

Ако не сте готови да преминете през всички тези изпитания, по-добре не стартирайте големи нови начинания малко след това Новолуние.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар