fbpx

ЗАВРЪЩАНЕТО НА САТУРН – ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА КАРМАТА В КОЗИРОГ ДО КРАЯ НА 2020!

Продължаваме месеца с още едно наистина значимо астрологично събитие. Внимание! Сатурн – повелителят на кармата и житейските уроци днес за последно се завръща в сериозния Козирог, където ще остане почти до края на годината (17 декември).

Това е изключително значима новина, особено за родените в последните 10 дни на Козирог, опозиционния му партньор Рак, както и останалите кардинални знаци – Овен и Везни. Особено важно би било, ако имате и Асцендент, Луна или лични планети като Марс, Венера и Меркурий в последните 10 градуса на тези знаци.

Не по-малко важна новина за вас е и ако се намирате в т.нар „Сатурново завръщане“. В превод, ако сте на възраст между 28 и 30 или 58 и 60г.

Да помислим на глобално ниво какво означава завръщането на Сатурн в Козирог, независимо датата и часа ни на раждане?

  • ⭐Да сме постоянни
  • ⭐ Да си вършим работата и да сме отдадени на целите си
  • ⭐ Да ценим времето – нашето, както и това на другите
  • ⭐ Да имаме правила в отношенията си – Граници!
  • ⭐ Да сме благодарни, че накрая на годината Сатурн ще ни е научил на много повече труд, дисциплина и постоянство в конкретна област от живот ни (коя е тя зависи от цялостната ни Натална карта)

Със Сатурн понякога може и да ни е трудно. Но той е честен. Особено когато е възкачен „на трон“ в Козирог. Наградите винаги са заслужени, а накрая изпитваш истинска гордост и удовлетворение от постигнатото.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар