fbpx

ВЕНЕРА В ТЕЛЕЦ – ВИБРАЦИЯТА НА ИЗОБИЛИЕТО

ВИБРАЦИЯТА НА ИЗОБИЛИЕТО

Още един ден с висока вибрация! Слънцето и Луната продължават да бъдат в едни от най-силните си позиции – Овен и Телец. Такива дни са особено благоприятни за нови инициативи както в личен, така и в професионален план. Особено, ако говорим за нови начинания и проекти, които искаме да се разрастват с лекота,но в същия момент и да съхранят своите добри резултати дългосрочно.

Днес и Венера – планетата на любовта и финансите също се „възкачва на трон“ в Телец. Казваме, че тази позиция е „тронова“, защото е една от най-благоприятните за планетата на любовта, финансите и партньорството. Венера преминава в Телец в 21:23 на 14-ти април и остава в този знак до 9-ти май.

За много от нас това означава възможност за по-дълготрайни и стабилни партньорства. Разбира се,това зависи и от момента на създаването им, тъй като не трябва да забравяме позициите на Уран в Телец и Сатурн във Водолей, който тепърва ще правят аспекти към транзитната Венера в Телец. Разбира се, най-голямо влияние оказва и индивидуалния ни хороскоп.

ВИБРАЦИЯТА НА ИЗОБИЛИЕТО

Позицията на Венера в Телец е благоприятна да намерим пътя към личното си спокойствие и удоволствие без да изпитваме чувство за вина. Венера в Телец обича да си угажда.

Венера е Афродита в митологията. Ето защо в такъв момент можем да правим повече разкрасителни процедури с дълготраен резултат, както и да подобряваме своя вкус, стил и цялостно излъчване. Моментите на Венера в Телец и Венера във Везни се оказват и като едни от най-благоприятните за естетични интервенции и промени в гардероба.

Венера се чувства най-добре във Везни и Телец,но преходът й в Телец е по-ориентиран към финансите. Моментът е много благоприятен за по-добра преценка как да оптимизираме ненужните разходи и как да оценяваме себе си по-високо.

Сега е моментът за духовни практики, свързани с привличане на повече просперитет и изобилие в живота ни.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар