fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 8 ЮЛИ,СРЯДА

Днес най-важният аспект за деня безспорно е точната квадратура на ретро Меркурий в Рак с Марс в Овен. Ще бъдем доста по-пиперливи в изказа си и ще хвърчат нападки и реплики, които може би по-рано сме премълчали.

Днес важи максимата „Три пъти мери, един път режи“. Ако постъпим по-импулсивно, определено може по-късно да съжаляваме за думите си.

От друга страна, ако по принцип имаме блокажи и оставяме много неща недоизказани, знаем, че често това блокира гърлена чакра и в последствие създава здравословни проблеми като кашлица, болки в гърлото,лесна загуба на гласа,а  с времето може да се стигнем и до по-сериозни проблеми в тези области, подвластни на зодия Телец.

Ето защо, ако не ви достига смелост, днес излейте нещата, които премълчавате.

През целия ден чак до 21:12 Луната е без курс във Водолей. Сряда не е ефективна за важни нови инициативи. Не споделяйте много-много и по-иновативните си идеи. За сметка на това може да направите по-задълбочен анализ на приятелствата и социалните контакти в живота си.А защо не и да прекарате малко по-релаксиращо време в разговори с тях.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар