fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 7 ЮЛИ, ВТОРНИК

Този вторник може да възприемем като ден на екстроверта. Въпреки ретроградния Меркурий и Слънцето в Рак и въпреки дългия период, в който почти всички планети са във водни и земни знаци.

Днес Луната е във Водолей и образува хармоничен аспект към Венера в Близнаци. Подгответе се за нови и свежи идеи, оживени разговори и дискусии и много повече срещи с приятели и познати. Днес сме толкова отворени за новите знания! Помислете с кой приятел или колега да се видите и да обмените малко идеи.

Близнаци и Водолей са знаците на новите технологии. Днес проявяваме много повече интерес към всякакви модерни нови джаджи, програми, социални мрежи и онлайн маркетинг. По-скоро направете рисърч, но не бързайте да пълните пазарските кошници. Все пак Меркурий е ретрограден до 12.07.

Моля, обърнете внимание, че Луната е без курс във Водолей от 7:37 до 21:12 на 8.07 и целият период не е подходящ за нови начинания.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар