fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 7 АПРИЛ, СРЯДА

астрологична прогноза - оптимизъм

Денят ще е изпълнен с повече късмет и позитивна нагласа за по-добри възможности.

Тази тенденция е по-силна до 13ч, когато Луната във Водолей е в точен съвпад с Юпитер – планетата на късмета.

Това ни прави от една страна по-оптимистични. Успяваме да се фокусираме върху възможностите, вместо да се взираме само в негативи и затворени врати.

Успяваме да си визуализираме добре нещата, които искаме да ни се случат и мислим много повече за своите бъдещи цели. Тук наистина ще имаме някои много оригинални и иновативни идеи, за които можем да потърсим съвети и да срещнем подкрепа в своите приятели, колеги и социални контакти. Дори ако имаме нужда от помощ в такъв момент, почти винаги приятелите ни се отзовават без колебание.

астрологична прогноза - водолейски прогнози

По-ранната част от сряда е много продуктивна и за хората в сферата на „водолейските“ професии като маркетолози, уеб дизайнери, it специалисти, хора, които работят в електронни медии, инженери, тук включваме и астролозите. Благоприятен момент и за хората, които търсят по-добра комуникация в колектива си.

Тези тенции са по-активни преди 13ч, тъй като след това от 13:04 до 22:30 Луната е без курс във Водолей. Добър момент за по-спокойни занимания и разговори с нашите приятели.

Сега е моментът да направим равносметка какво ни натоварва в общуването и социалните мрежи? Дали прекарваме твърде много „загубено време“ в някоя от тях? Кои контакти ни изяждат времето? Ние самите склонни ли сме да „крадем“ от времето на своите приятели и познати?

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар