fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 6 ЮЛИ, ПОНЕДЕЛНИК

Днес все още сме изключително силно повлияни от затъмнението в Козирог. Повече за него може да научите ТУК.

Кратък период на Луна без курс в Козирог ни предстои между 12:35 и 13:08.Това време от деня е неефективно за важни разговори с шефовете ни, делови срещи, интервюта за работа и дългосрочни кариерни инициативи.

След 13:08 Луната навлиза във Водолей – знакът на бъдещето. В същия момент Слънцето и ретро Меркурий са в Рак – знака на миналото. Изключително интересна комбинация, защото част от нас ще е някъде в бъдещето и идеите си, докато част от нас все още ще е в миналото. Истинското предизвикателство на днешния ден е да сме тук и сега. В пълния потенциал на настоящия момент.

Може би днес е перфектният момент да видим какво е необходимо да оставим в миналото си, за да продължим напред.Тема толкова актуална и след Лунно затъмнение и Пълнолуние.

Този понеделник е благоприятен още за срещи със старите ни приятели и колективи. Съвпадът на Луната и Сатурн ни помага да сме една идея по-сериозни и делови.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар