fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 6 АВГУСТ, ЧЕТВЪРТЪК

Кармични събития в любовта и финансите. От вчера имаме точен съвпад на Венера – планетата на любовта, ценностите и партньорствата със Северния лунен възел. За много от нас това води до кармични, предварително предначертани събития и срещи.

Аспекът е най-мощен като събития 1-2 дни преди и след 5-ти август.

Обикновено наблюдаваме този съвпад веднъж в годината. Какво провокира той?

През 2020 Венера прекарва необичайно дълго време в Близнаци. Навлезе в социалните пеперуди на зодиака на 3-ти април и ще остане там до утре, 7-ми август.

Сега е времето да се запитаме: „Какво ми се случи през последните 4 месеца?„. Някои от нас могат да обърнат по-голямо внимание на периода, в който Венера беше ретроградна – от 13 май до 25 юни. Това важи с още по-голяма сила, ако сте представител на зодия, асцендент, Луна или Венера в Близнаци, Стрелец, Дева и Риби.

Момент за равносметка на финансите, бизнес партньорствата и личните отношения. Сега е моментът да се запитаме какво е за нас? Какво можем да подобрим и да се вслушаме в интуицията си. Понякога просто се озоваваме на точното време и място с правилните хора.

За тази силна интуиция днес помага точния съвпад на Луната и Нептун в Риби.

При някои от срещите в любовта буквално може да имаме усещане за предопределеност и чувството, че вече се познаваме – все едно сме се срещали някъде в миналото.

Риби и Нептун управляват сънищата, така че те също са наш верен компас във взимането на правилните решения.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар