fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 4 АПРИЛ, НЕДЕЛЯ

астрологична прогноза - дълг и отговорност

Днес Луната остава в Козирог. Фокусът продължава да бъде върху чувството ни за дълг и отговорност. От астрологична гледна точка днес основната промяна в енергията е преминаването на Меркурий – планетата на комуникацията, общуването и начина ни на мислене от Риби в Овен.

Меркурий ще остане в Овен до 19-ти април. През следващите 2 седмици ще бъдем доста по-директни в начина си на изразяване и комуникация. Но и много по-борбени и отстояващи се.

Тук доста повече ще защитаваме позицията си без много да се съобразяваме с другите, а още по-малко да спазваме такт или да обмисляме внимателно всяка дума.

Днес по-напрегнати aспекти се очакват в часовете между 12 и 18ч. Луната в Козирог първо ще направи квадратура със Слънцето, а привечер с Венера в Овен.

астрологична прогноза - астрологична прогноза - чувство за дълг и отговорност

В тези часове ще трябва да намерим добрия баланс между желанията ни, които искаме да се случат „сега, веднага на момента“ и търпението и времето, което те ще отнемат. Това са и часовете, в които ще проявяваме повече критичност и недоволство.

Луната управлява народа, а Козирог е знак на отговорността, така че днес се очаква да бъдем доста по-отговорни в своите решения.

Важно е да отдадем нужданата почит и внимание и към по-възрастните членове в семейството.

Моментът, в който трябва да внимаваме за по-големи манипулации е  5-ти април, когато имаме точен съвпад на Луната и Плутон в Козирог.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар