fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 4 АВГУСТ, ВТОРНИК

Най-важният аспект в началото на тази седмица е квадратурата на Марс в Овен с Юпитер в Козирог. Знаем, че това е най-силната позиция за войнствения и отстояващ се Марс, но това не значи, че предизвикателни аспекти през най-горещия месец ще му се разминат. Започваме с квадратурата с Юпитер в Козирог, която усещаме по-силно до средата тази седмица.

Около 13.08 предстои квадратурата с Плутон в Козирог, а около 24.08 – със Сатурн в същия знак.

В момента може да сме малко по-реактивни и да правим от мухата слон, особено когато някой се опитва да доминира над нас със своето мнение и позиция. Не е изключено да проявим и доза високомерие към хора с повече власт и по-висок социален статус. Или ние да се сблъскаме с такова поведение.

За бунтарските ни прояви и свободолюбие подпомага и Пълнолунието във Водолей. Днес транзитната Луна все още е в знака на свободата и индивидуализма. Усещането на деня е по-скоро тип „Ти не можеш да ми кажеш какво да правя, независимо кой си, колко власт имаш и каква е твоята възраст“.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар