fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 30 ЮЛИ, ЧЕТВЪРТЪК

Доминантна за деня е огнената стихия. Слънцето е в Лъв, а Луната в Стрелец. Очаква ни активен четвъртък, изпълнен с увереност и отстояване на личната ни позиция.

Най-важният аспект днес е опозицията на Меркурий в Рак с Юпитер в Козирог.Това означава противопоставяне на гледните точки и възможност да погледнем нещата от друг ъгъл.

Опозиция на мнения може да наблюдаваме на теми, свързани с нашата философия за живота, а дори и на теми като религия, политика и лични убеждения.

Луната е в Стрелец. А Стрелецът е кентавър и заедно с Водолея си поделя първото място на най-свободолюбивия зодиакален знак. Ето защо днес е необходимо да проявяваме повече толерантност и да зачитаме гледната точка на другия, вместо да възприемаме нещата едностранчиво.

Може да наблюдаваме още убягване на малките детайли в цялостната картина.

Меркурий в Рак обаче образува oще един точен аспект – тригон с Нептун в Риби. Доверявайте се повече на интуицията си. В споровете разчитайте на Аз-ова, а не на Его-ва комуникация. Това означава когато спорим да не обиждаме и да не всяваме чувство за вина у другия,а да обясним през любовта ние как се чувстваме. Без да бъдем обвинителни.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар