fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 30 АВГУСТ, НЕДЕЛЯ

В края на август страстите достигат високо напрежение. Венера в Рак опозиция Плутон в Козирог! Венера е любовта и партньорството. Плутон – страстта, сексуалността и желанието за контрол. Плутон е още трансформацията и нашата тъмна страна.

В ниска вибрация този аспект ще извади тъмната страна от нас и взаимоотношенията ни. Това са проявите на ревност, манипулации, контрол, материализъм и недоверие. В ниска вибрация можем да бъдем и прекалено крайни по темите, свързани с финансите и любовта.Също и по теми, свързани със семейни имоти и наследства.

Във висока вибрация обаче това е чудесен момент да видим своите разрушителни модели на поведение, да осъзнаем с какво вредим на себе си и на партньорите си и да работим върху своята осъзнатост – може и заедно с терапевт (Плутон).

Днес и Луната е във Водолей – знакът на изненадите, свободата и независимостта. Ето защо днешният ден ще доведе и до освобождаване от много токсични връзки.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар