fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 29 ЮЛИ, СРЯДА

Ползотворна и зареждаща сряда, започва с кратък период на Луна без курс в Скорпион. Тя не засяга толкова активната част от деня, тъй като продължава от 7 до 10:25. Все пак имайте предвид, че този часови интервал не е благоприятен за финансови сделки, предоговаряне на кредити и наследства и преразпределяне на общи ресурси.

Активната и много по-положителна част от деня започва около 10:30 сутринта с навлизането на Луната в Стрелец. Винаги, когато Луната е в Стрелец, можем да се презаредим с неговия оптимистичен, мъдър и мащабен начин на мислене. Това не е всичко.Този четвъртък Луната в Стрелец е в благоприятен аспект със Слънцето в Лъв.

Толкова много огън ни зарежда с ентусиазъм, светлина и вдъхновение. Чувстваме се изпълнени с енергия и много по-уверени. Сега е точният момент да мислим за себе си. Да се отстояваме и да бъдем активни. Да защитаваме собствената си истина по най-честният и директен начин.

Чудесен момент за партита и забавления.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар