fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 28 ЮЛИ,ВТОРНИК

Ден изпълнен с предизвикателства и изненади. От вчера са активни два важни аспекта, които срещнахме и по-рано това лято. Единият е напрегнатият аспект между Венера в Близнаци и Нептун в Риби, който беше активен още в края на май около самото Новолуние в Близнаци.

Малко ретроспекция. По това време и Венера беше ретроградна. Сега аспектът се преповтаря в същите градуси,но вече Венера е директна.

В същия момент Меркурий в Рак е в напрегнат аспект с Марс в Овен. Същият аспект имахме и около 6-8 юли, но тогава Меркурий беше ретрограден, вече е директен.

Как да преведем тези послания от звездите? Може би тези дни ще придобием яснота за ситуации, които са се объркали още по време на ретроградните периоди. Много от тези ситуации са свързани именно със семейство, взаимоотношения, брак и финанси.

Финансовата тема е силно застъпена тези дни, тъй като и Луната е в Скорпион – знакът на споделените ресурси, кредитите и наследствата. Опозицията й с Уран в Телец днес говори за нуждата от някаква промяна в начина, по който гледаме на общите си финанси и имущество. Но в същия момент застъпва темита за ината, ревноста и трудните промени (фиксирани знаци).

Денят е изпълнен с предизвикателства и бързи обрати. Ако си позволим да сме в по-ниска вибрация,ще проявим или ще срещнем повече мнителност и недоверие.

Имайте предвид, че квадратурата между Венера в Близнаци и Нептун в Риби е доста „хлъзгава“ по отношение на партньоствата и финансите. Това са сферите, в които е препоръчително да обмисляме поведението и решенията си по-внимателно. Любопитен факт е, че Венера управлява брака и бижутата,а Нептун – моретата и океаните. Ето защо плажуващите днес трябва да са много по-внимателни морето да не погълне някои от ценните им бижута, особено брачни халки и годежни пръстени.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар