fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 26 ЮЛИ, НЕДЕЛЯ

И в неделя Луната продължава транзита си във Везни. Но днес тя среща и някои предизвикателни аспекти с Марс в Овен, Меркурий в Рак, Юпитер и Плутон в Козирог.

Романтичната вълна и темата с взаимоотношенията от началото на уикенда остава актуална и днес. Но напрегнатите аспекти между всички тези планети в кардинални знаци показват желание за инициативи, които изискват повече компромиси и съобразяване с други хора.

Някои от конфликтите в двойките и между партньорите ще бъдат точно на тема кой взима решенията и кой с кого повече се съобразява. Можем ли по някакъв начин да върнем баланса? Можем ли да преразпределим някои от задълженията си?

Вечерта вече усещаме и квадратурата на Луната във Везни към Сатурн в Козирог. Усещането е, че някои лични и бизнес планове се бавят и срещаме пречки, които просто не зависят от нас. И изискват допълнително търпение. Сатурн в Козирог и Луната във Везни са пряко свързани с правото и законите. Ето защо в такъв момент наистина е необходимо да следим спазването на всички правила и закони.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар