fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 25 АВГУСТ, ВТОРНИК

Започваме деня с Луна без курс в Скорпион. Тя стартира в 9:27 и приключва в 15:49. Тези часове са неефективни за типично „скорпионски теми“ като:

  • ⭐теглене на кредит
  • ⭐важни решения за наследство, финанси и управление на общия ни бюджет
  • ⭐задълбочени интимни разговори с партньора ни
  • ⭐неподходящ момент и за търсене на инвеститори, защото Скорпион управлява чуждите финанси.

Но не това е астро темата на деня. Във вторник имаме точна опозиция на Венера в Рак и Юпитер в Козирог. Напрегнатите аспекти на Юпитер често ни правят „свръх позитивни“ т.е. имаме склонност да преувеличаваме и губим реалната си преценка.

Венера е финансите, бизнеса и партньорствата. Може да прекалим с разходи по кардиналната ос Рак-Козирог. Тук включваме както дом, домакинство, семейство, недвижими имоти, така и кариера и професионална реализация. Разбира се, включваме и разходите, свързани с членовете на нашето семейство.

В любовен план пак ще имаме склонност да преувеличаваме, а някой просто ще се „изхвърля“ за средствата, с които реално разполага, представяйки ви нещата по-оптимистични, отколкото всъщност са. Тази тенденция се засилва още повече след 15:49, когато Луната влиза в знак на Юпитер – Стрелецът.

Важен е и точният хармоничен аспект на Меркурий в Дева и Уран в Телец. Иновативни идеи за нововъведения и промени в работата ни няма да липсвам както в днес, така и в сряда. Най-добре си запишете всичко, което ви хрумне. Завбъдеще може да излезе нещо наистина оригинално и нестандартно, но в същото време и напълно постижимо.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар