fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 24 АВГУСТ, ПОНЕДЕЛНИК

Днес каквито и задачи да имаме те ще изискват повече работа и търпение. Поемете си дълбоко въздух и не се ядосвайте, дори и нещата да се бавят. Причината намираме в точния напрегнат аспект между Марс в Овен и Сатурн в Козирог. Както знаем Сатурн, още повече в Козирог дава само заслужени награди. Ето защо не се отказвайте от целите си през следващите дни. Просто проявете повече усилия и си дайте време.

Този сатурнов аспект не иска да прекаляваме с усилията си, а по-скоро те да са методични – малко по малко, но всеки ден право към целта!

Като изключим тази квадратура, в понеделник наблюдаваме голям воден тригон, образуван от Луната в Скорпион, Венера в Рак и Нептун в Риби. Дори и в напрегнатите ситуации, интуицията ни води. Днес Луната в Скорпион образува и опозиция към Уран в Телец. С две думи интуитивно усещаме промените през които е необходимо да преминем. Както на емоционално, така и на финансово ниво. Много добър момент за терапевтична работа и себепознание.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар