fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 20 АВГУСТ, ЧЕТВЪРТЪК

Ден след Новолунието и с нови сили започват да идват и новите идеи. Този прилив на енергия и креативност обикновено усещаме най-силно първите 5 дни след новолунието.

Днес и утре Меркурий – планетата на интелекта и идеите се възкачва „на трон“ в Дева и прави съвпад с Регулус, наричан още Кралска звезда. Регулус е една от любимите звезди на астролозите, защото носи престиж, слава, аристократичност и богатство. Ето защо днес и утре може да ни хрумнат много добри идеи, които да ни помогнат да привлечем изобилие.

Меркурий са още нашите контакти и запознанства – може да се запознаем с по-влиятелен човек, дори популярен в областта си или наш приятел/познат от по-висок социален клас да ни съдейства със своите знания, опит, идеи и контакти.

Тъй като Меркурий и Луната в момента са в Дева, може да използваме този положителен заряд най-вече за своята работа и здравословен начин на живот.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар