fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2 АВГУСТ, НЕДЕЛЯ

Тази неделя сме в бунтарско настроение и сякаш никой не може да ни каже какво да правим. Причината – точната квадратура между Слънцето в Лъв и Уран в Телец, както и Луната, която тепърва преминава във Водолей в 21:11.

Както неведнъж сме коментирали Уран – управителят на Водолей е открит по време на Френската революция и всеки негов напрегнат аспект носи усещане за бунт и неподчинение. Желание за промяна, дори и понякога това да е изненадващо, шокиращо или дори ексцентрично в очите на околните. Но Уран не плаща „данък обществено мнение“.

И в понеделник оставаме в това настроение, така че следващите 2 дни могат и да ни изненадат с някои от събитията. В никакъв случай не сравнявайте хората и не се опитвайте да ги поставите в рамка.

Бъдете готови самите вие да експериментирате повече и да излезете извън кутията на собственото си мислене и ограниченията, които сами си поставяте.

Ако има човек или сфера от живота ви, която ви „задушава“, сега е моментът да бъдете честни със себе си и да се освободите.

Все още сме повлияни от опозицията на Меркурий в Рак и Плутон в Козирог. Във вчерашната статия говорихме подробно за нея, но днес Меркурий е в точна опозиция и с Луната в Козирог. Това ни прави доста емоционални в комуникацията. Изобщо не са изключени по-сериозни противопоставяния между народа (Рак) и властимащите (Козирог).

Луната е без курс между 16:59 и 21:11.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар