fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 19 НОЕМВРИ, ЧЕТВЪРТЪК

астрологична прогноза

Днес е точната квадратура на Венера във Везни и Сатурн в Козирог. Лошата новина е, че много от нас, особено с по-силно влияние от кардиналните знаци Козирог, Везни, Рак и Овен в индивидуалните си хороскопи, ще трябва да се изправят лице в лице с неразрешените проблеми в своите финанси, бизнес, лични и професионални партньорства.

По-силно влияние означава, че сте представител на зодия или асцендент Козирог, Везни, Рак или Овен или че имате планети като Сатурн, Венера, Луна, Марс или Меркурий в тези знаци.

Добрата новина е,че това е последният подобен аспект за 2020-та! Т.е. тази седмица се изправяме лице в лице с неразрешените си проблеми. Поемате отговорност. Мислите какви компромиси (Венера във Везни) можете и какви не можете да направите. Сатурн в Козирог = граници. Поставете здравословни за вас граници и действайте. Направете равносметка на по-важните си житейски уроци през 2020-та на тема взаимоотношения, финанси, бизнес и приоритети.

астрологична прогноза

Аспектът е пряко обвързан с консултантските дейности, както и с правото. Ето защо, ако ви е трудно да вземете решение, може да се обърнете към професионалист в областта или адвокат.

В момента и 4 от планетите се намират в Козирог – знакът на законите, правилата, времето и кариерата. Ето защо много от взетите решения в момента ще са сериозни и дългосрочни.

Шефовете и собствениците на бизнес също ще вземат важни решения за своя бизнес и съдружия.

Луната е без курс в Козирог между 18:30 и 22:25. Тези часове от четвъртък вечер посветете по-скоро на рутинни задачи и разговори.

Опитайте се да се абстрахирате от страховете си, защото колкото повече се поддаваме на тях, толкова повече понижаваме своята вибрация.

Днес имаме и точен хармоничен аспект между Слънцето в Скорпион и Сатурн в Козирог, който още повече ни помага да бъдем по-проницателни и отговорни в решенията си.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар