fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 18 НОЕМВРИ,СРЯДА

финанси кариера

Луната вече е в Козирог. Хармоничните й аспекти към Уран в Телец и Меркурий в Скорпион ни помагат да взимаме по-рационални и практични решения, свързани с организацията на нашата работа. Фокусът е върху нашите задължения и кариера.

Тези два дни предстоят важни решения в сферите финанси и бизнес партньорства. Утре е точната квадратура на Венера във Везни със Сатурн в Козирог. Ясно е, че за някои от нас тези решения няма да са приятни. Нито ограниченията, през които преминаваме. Сатурн управлява законите, правилата и властта, а Венера – бизнеса и партньорствата. Няма да е странно, ако тази седмица се появят и нови ограничения за бизнеса.

кариера

Все пак винаги, когато имаме силни сатурнови аспекти или силно влияние от Козирог доста трябва да спазваме правилата, независимо дали ни харесват или не. Козирог се асоциира с кармата, времето и търпението.

Козирог управлява още възрастните хора и авторитетите в семейството. Все пак преди целите и работните ангажименти, най-важни са нашите близки. През следващите 2-3 дни обърнете повече внимание на по-възрастните хора в семейството. Със сигурност ще го оценят.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар