fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 18 АПРИЛ,НЕДЕЛЯ

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 18 АПРИЛ,НЕДЕЛЯ

Луната вече премина в Рак. В неделя фокусът е нашият дом, семейство и домашен уют. Това предвещават и точните хармонични аспекти на Луната в Рак към Венера и Уран в Телец.

Такива дни са особено успешни за хоби кулинарите, както и за хоби интериорните дизайнери. Хората, които са изпълнени с любов и идеи как да внесат повече уют, красота и хармония в дома си!

Още няколко са астрологичните аспекти, на които трябва да обърнем повече внимание -точната квадратурата на Меркурий в Овен с Плутон в Козирог и съвпада на Слънцето и Меркурий в Овен.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 18 АПРИЛ,НЕДЕЛЯ

Въпреки някои от позитивните аспекти на Меркурий, квадратурата му с Плутон в ниското си проявление дава усещането,че някой ни манипулира. Или не иска да чуе идеите ни.

В такива дни сме склонни да се чувстваме предадени и отхвърлени, когато някой не е съгласен с гледната ни точка.

Съвпадът на Слънцето и Меркурий в Овен ни прави още по-убедени в собствената си позиция. Напрегнатият аспект към Плутон в Козирог ни прави по-крайни.

Много от нас ще дискутират семейни дела и въпроси, свързани с документи, наследства и недвижими имоти. 

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар