fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 17 ОКТОМВРИ, СЪБОТА

Ако имаме традиция да пишем желания по Новолуние, днес все още можем да го направим. Само нека е след 8:05 сутринта, тъй като преди това Луната без курс и в такъв момент хората, които не са достатъчно свързани със себе си,могат да са по-объркани по отношение на истинските си желания. Ако сте по-осъзнати, Луната без курс – напротив, още повече ви помага да се свържете със себе си и да изключите всички „шумове“ от заобикалящия ви свят.

С толкова ретроградни планети идва ред на недовършени или неосъществени желания от нашето минало. Но може би точно сега е моментът да преоценим кои от тях са реални и да бъдем честни кои от тях наистина сме искали от позицията на душата, не на егото.

Днес Луната е в Скорпион и тя винаги помага да бъдем по-задълбочени в самоанализа си.

Днес ще изясняваме проблемите във връзките си, още повече ако те са пряко свързани с темите на Скорпиона- интимността, доверието, ревността,общите финанси и споделените тайни.

Точно след Новолунието и благодарение на ретро Меркурий с Скорпион много тайни ще бъдат разкрити тези дни.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар