fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 17 НОЕМВРИ,ВТОРНИК

изненада

Почти през целия ден Луната е без курс в Стрелец. Но не това е най-важната астро новина за деня!

Днес е трета и последна за тази година опозиция на Меркурий в Скорпион и Уран в Телец. Предходните бяха на 7-ми и 20-ти октомври. Меркурий е символ на новините, комуникацията, техниката, документите и пътуванията. Уран на изненадите и непредвидените обстоятелства.На новото и различното.

От една страна днес много от нас ще научават новини, които ги изненадват или дори шокират. Ще ни е доста по-трудно с техниката, особено що се отнася до работа с банкомати и онлайн системи за плащане. Все пак Телец и Скорпион са финансови знаци. Доста повече трябва да внимаваме с личните си данни, тъй като в такива дни стават повече измами онлайн (Уран управлява онлайн пространството и социалните мрежи).

Може би и някои договори ще бъдат прекратени напълно неочаквано за някоя от двете страни. Днес не е добра идея да подписваме дългосрочни договори, особено ако те са свързани с финанси и теглене на кредит.

Уран - онлайн пространство

Ако сте имали изненадващи ситуации около 7-ми и/или 20-ти октомври някои от темите могат да се преповторят.

Изненади може да имаме и във връзка с решенията за онлайн (Уран) обучения и изпити (Меркурий).

Тези астро тенденции ще оказват по-силно влияние в първата половина от седмицата.

Луната е без курс в Стрелец между 9:54 и 18:35. Ето защо днес не вярвайте на големи обещания. По възможност също не правете по-големи организации, свързани с  темите на Стрелец като обучения, пътувания и международни контакти.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар