fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 15 АПРИЛ,ЧЕТВЪРТЪК

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 15 АПРИЛ,ЧЕТВЪРТЪК

Днес определено няма да ни е скучно! Луната преминава в забавните и любопитни Близнаци! Активната част от деня започва в 9:36 сутринта, когато приключват часовете на Луна без курс.

Този четвъртък е много благоприятен за търговия и сделки. Припомням, че снощи Венера – планетата на финансите и сделките премина в най-силната си позиция – в Телец, където ще остане до 9-ти май!

Имаме точен хармоничен аспект между Слънцето и Меркурий в Овен с Марс в Близнаци.

Близнаци и Овен са знаците, които управляват леките автомобили. Ето защо днешният ден ще е особено успешен за хората които продават коли и транспортна техника, както и за търсещите.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 15 АПРИЛ,ЧЕТВЪРТЪК

Днес е един от благоприятните моменти да пуснем колата си за продажба, ако плануваме подобна инициатива.

Денят е успешен и за покупка на нова кола и стартиране на шофьорски курс. За всяко нещо си има точното време – сихнронизирането с енергията на деня би ни спестило излишни нерви и време.

За родителите това е един много добър момент да учат децата си на новия умения като каране на колело, ролери и др. По време на Луната в Близнаци децата проявяват повече любопитство и усвояват по-бързо новите умения.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар