fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 14 ЮЛИ, ВТОРНИК

Днес и  утре са изключително  силно енергийни дни. Днес е точната опозиция на Слънцето в Рак с Юпитер в Козирог, а в сряда Слънцето е в точна опозиция с Плутон. Сега е моментът да се освободим от миналото. Ние сами ще изберем дали да се фокусираме върху страховете си или ще възприемем тази мощна енергия като ресурс за голяма трансформация.

Този аспект ви влияе по-силно, ако сте представител на зодия Рак, Козирог, Овен или Везни, но и ако имате асцендент, Луна или струпване на повече планети в тези кардинални знаци.

Днес противопоставянето е между Слънцето (Его, таланти) и Юпитер (късмет, експанзия, философия). Юпитер не е злосторна планета, така че това далеч не означава, че няма да имаме късмет днес. По-скоро може да имаме противопоставяне на гледни точни и философии за живота, нерядко обосновани на различния в поколенията, социалния клас, политическите възгледи или религията.

Ето защо днес толерантността и търпимостта ни може да бъде изпитана. Както и вярата в себе си. И вярата като цяло.

Луната вече е в Телец, а комбинацията й със Слънцето в Рак ни прави доста семейно ориентирани. Въпреки това да не забравяме, че днес Луната е в съвпад с Уран в Телец. На дневен ред излизат теми за неизбежни финансови реформи – както в обществен, така и в битов план.

Вашият коментар