fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 12 АВГУСТ, СРЯДА

През по-голяма част от деня Луната е без курс в Телец. Започва в 10:55 и приключва в 16:46. Тези часове не са подходящи за големи и скъпи покупки и финансови инвестиции, нито за диети и дълготрайни промени в начина ни на хранене.

Опитите да убедим някой в различията в ценностната ни система също обикновено приключват в неуспех.

Но денят е много благоприятен да се вглъбим и да анализираме всички теми по Телец. Една от най-важните безспорно е сигурността и финансовата стабилност. Направете анализ как и за какво харчите парите си. Какво е важно за вас? На базата на какво подреждате приоритетите си? Как те се изменят с времето и развитието ви?

В часовете на Луна без курс не споделяйте идеите си за бизнес развитие, както и за проекти, свързани с изкуство. Някой може да ви ги открадне. В същото време обаче бъдете отворени да изслушате другите.

Опитайте се днес да си осигурите повече почивка и спокойствие.Телец е знак на мързела  и понякога просто трябва да забавим темпото, за да се презаредим с нови сили.

По-динамичната част от деня идва малко преди 17 ч, когато Луната навлиза в Близнаци. Ставаме доста по-общителни. Сега вече е моментът за по-важните ни срещи.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар