fbpx

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 11.11.2020

продуктивност

Макар и датата да е толкова символична, се оказва, че от астрологична гледна точка не целият ден е толкова ефективен.

Най-продуктивните части от 11.11 са преди 13ч. и след 18:10. През останалото време Луната е без курс, все пак в работливата и аналитична Дева.

До 13ч. структурирайте задачите, които изискват повече внимание, организираност, прецизност и отношение към детайлите.

Ако някоя от по-трудните задачи остане недовършена, може да продължите след 18:10, стига да имате тази възможност.

Утре е точният съвпад на Юпитер и Плутон в Козирог. Юпитер е символ на експанзията, духовността и големите възможности. Плутон – на трансформациите и вътрешния катарзис. През цялата седмица този аспект изключително силно ни влияе. Луната ще бъде без курс именно в Дева – знакът на самоанализа, самокритиката, разчистването и детоксикацията.

трансформация

Изключително силен ден за детоксикация на организма, мислите и пространството ни.

Просто изчистете и изхвърлете всичко ненужно. Ако чувствате, че организмът ви е пренатоварен, може да направите един разтоварващ ден. Ефектът от това изчистване на пространството и енергията ви, ще е много по-голям, отколкото предполагате.

Когато Луната е без курс изключваме за момент външния свят, за да можем да чуем себе си.

Ако тази статия е интересна и полезна за теб, може би ще са ти полезни и индивидуалните астрологични и aстропсихологически консултации.

*Всички статии са обект на авторско право и могат да бъдат публикувани от други сайтове и медии само с писменото съгласие на Деница Красимирова.

Вашият коментар